Apa khabar tuan/puan? Bulan puasa tahun ni dah semakin hampir. Jom kita SIMPAN stok Tepung Magik.
Kenapa perlu simpan stok?
T.M adalah tepung pelbagai guna. Goreng ayam, ikan, sotong dan macam macam lagi. Sebab ianya adalah tepung berempah. Memang
sesuai untuk semua, sebab :
1) HALAL daripada JAKIM
2) Produk keluaran Bumiputera
2) Produk keluaran Bumiputera
3) Tiada MSG (perasa tiruan yg boleh menggugurkan rambut anda!)
4) Telah mendapat sambutan hangat. (telah berjaya memasarkan produk ke luar negara)
5) Sebab rakyat Malaysia suka makan!
4) Telah mendapat sambutan hangat. (telah berjaya memasarkan produk ke luar negara)
5) Sebab rakyat Malaysia suka makan!
Time tu mesti tuan/puan sibuk dengan macam macam hal. Nak masak untuk
berbuka, sahur, ibadah, persiapan raya, hantar order customer. Dengan
Tepung Magik kat rumah, JIMAT masa dan proses memasak menjadi MUDAH,
CEPAT & LAZAT. Kerangupan ayam goreng, sotong celup tepung, tempe
goreng dan sebagainya pasti tahan lama. Tak perlu pergi KFC. Goreng di rumah lebih bersih dan terjamin. Anak anak liat nak bangun sahur or tak suka makan sayur? Boleh try sayur goreng guna T.M.
Ciri-Ciri Packaging Baru :
1. Zipper (lepas guna terus zip balik dan simpan)
2. Material Lebih Berkualiti (Jika dijatuhkan pada ketinggian 1 meter tidak pecah)
3. Barcode
4. Halal Logo
5. Tiga Bahasa (Bahasa Malaysia, Inggeris & Arabik)
6. Cara Penggunaan
7. Fakta Nutrisi
SPECIAL OFFER untuk pelanggan yang membuat pesanan SEBELUM Ramadhan 2014 ini, pihak kami akan menghadiahkan e-book pelbagai resepi menggunakan T.M ini. Contohnya, Fish Popcorn T.M, Begedil T.M, Cucur Roti Magik dan banyak lagi secara PERCUMA!!
SPECIAL OFFER untuk customer sekitar Klang Valley. Kos penghantaran PERCUMA bagi kawasan tertentu. Hanya inform kami lokasi anda, kami akan maklumkan sama ada anda layak dapat offer penghantaran PERCUMA ini. Insyaallah wakil-wakil kami akan menghantar pesanan anda secara PERCUMA.
CEPAT dapatkan segera produk hangat ini SEBELUM special offer di atas TAMAT.
Selamat menjamu selera....
No comments:
Post a Comment